Lifestyle

Hur håller en brud sig varm vid ett vinterbröllop?

Det är väldigt populärt med bröllop under sommaren. Detta är kanske inte så konstigt eftersom de ljusa kvällarna och det varmare vädret gör det trevligare att vara utomhus. Det är också mer sol på sommaren vilket gör att bilder och stämningen på ett bröllop blir bättre. Detta betyder dock inte att vinterbröllop är ovanliga. Tvärtom är det tämligen vanligt med bröllop också på vintern, bara inte lika vanligt som på sommaren. 

Generellt om brudens klädsel på ett bröllop

En bruds klädsel på ett bröllop ska självklart först och främst vara vacker. Det är bruden som ska stå i centrum för festligheterna och det är förstås det som är det viktigaste. Bruden har också monopol på färgen vitt på ett bröllop. 

Detta betyder dock inte att det inte går att ta ut svängarna för brudens klädsel på ett bröllop. Det finns många olika modeller för bröllopsklänningar och tillbehör till dessa som en brud kan ha nytta av när hon ska gifta sig på vintern och det finns sajter, som JJ’s House, som har ett stort utbud av dessa kläder. 

Bröllopsklänning med mantel

När det gäller bröllopsklänningar som är särskilt anpassade för bröllop på vintern så kan vi särskilt nämna bröllopsklänningar med mantel. Mantlar är också populära just nu. 2019-års mode har särskilt uppmärksammat manteln som ett modeplagg och en mycket vacker accessoar till en klänning. Det går förstås att bära manteln på en mängd olika sätt men mest populärt är det att bära den över nacken med ett spänne som hänger över bröstet. Den är då mycket lättare att ta av och på jämfört med om den är kopplad till klänningen. En mantel kan förstås komma med eller utan huva. En huva är dock mycket spännande och kan vara ett extra fint tillägg, som dessutom kan hålla en brud varm över huvudet – förutsatt att inte huvan saboterar frisyren förstås. 

Andra sätt att hålla sig varm

Det finns också en mängd andra sätt för en brud att hålla sig varm på ett bröllop på vintern. Ett sätt är att bära dubbla eller trippla strumpbyxor för att benen varma. Ett annat sätt är att ha en halsduk. Det går också att ha en tunn kroppsdräkt under klänningen så att kylan inte går igenom den. 

När det gäller skor är det dock en utmaning. Att bära stövlar är kanske inte det bästa när man är brud men man kanske kan ha stövlar när man är utomhus för att sedan byta till högklackade dansskor för inomhusdelen av bröllopet. 

Sammanfattning – Hålla bruden varm vid ett vinterbröllop

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att det finns en mängd sätt att hålla en brud varm under ett bröllop. Det bästa kanske är att ge henne en kram men det går också att hålla henne varm genom att förse henne med en mantel, en sjal eller ett bar varma strumpbyxor. För den brud som vill spexa till det lite extra är det förstås möjligt att bära benvärmare, vantar och en vit mössa. 

Facebook Comments
READ  Five Benefits of Having Your Corporate Event Catered

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.